Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Яйцата се разбиват заедно със захарта, киселото мляко, маста. Добавя се ванилията, амонячната сода, кората от лимон и сока от 1/2 част от него....

Продуктите трябва да са със стайна температура или съвсем леко затолени. Ако бъдат студени, тестото ще втаса много трудно.
Когато нямам време...

Маята се разбърква с леко затопленото мляко и захарта и след като шупне, се слага в кладенче от пресятото брашно. Добавя се солта, содата, гасена...

Сварете яйцата. Накъсайте магданоза на отделни листенца или съцветие от листенца. Може да използвате малки листенца здравец, детелини, листа от целина...

4

Нарежете агнешкия комплект за дроб сарма. Сварете го до пълна готовност в достатъчно количество вода, като междувременно премахвате образувалата се...

За Великден препоръчваме още да опитате нашите великденски курабии или да си приготвите класическия великденски козунак....

Курабийките за Великден се слагат в тава върху хартия за печене. Намазват се с разбито яйце и се поръсват със захар....

Сварете яйцата и ги оцветете в различните бои, разтворени в буркани според указанията на опаковката.
Оставете яйцата да изстинат преди да започнете...

3

Първо разтваряме маята в 50 мл от хладкото мляко. Пресяваме маята в подходящ съд и правим кладенче по средата.
Постепенно слагаме една по една...
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 7
50
43
33
21
10
Дай твоята оценка: