Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хрупкави Пилешки Бутчета

Хрупкави Пилешки Бутчета

Открий всички 24 кулинарни идеи относно хрупкави пилешки бутчета в Gotvach.bg.
Пилешки бутчета в мултикукърПилешки бутчета в мултикукърПилешките бутчета в мултикукъра стават бързо и много вкусни, не са жилави или сухи....
Пилешки бутчета с картофиПилешки бутчета с картофи
6
Разделят се бутчетата на две. Слагат се в тава с мазнината и солта да се запържат....
Пилешки бутчета с орзоПилешки бутчета с орзо
Във вряща вода сложете малко пикантина, пилешки бульон, сол и черен пипер и сложете пастата орзо да ври до пълната ѝ готовност....
Пилешки бутчета с грахПилешки бутчета с грах
В тавичка за печене се смесват грахът с нарязания на колелца праз лук, олиото, подправките и доматите. Разбърква се добре. Месото се овкусява с...
Пилешки бутчета в гювечПилешки бутчета в гювеч
1
Пилешките бутчета се измиват със студена вода. Прави се кашичка от червения пипер, черен пипер, кимион, олио и пресованите скилидки чесън....
Пилешки бутчета с беконПилешки бутчета с бекон
Изчистваме, измиваме и разделяме на горно и долно бутчетата. Загряваме зехтина в дълбока тава и подреждаме бутчетата отгоре....
Пилешки бутчета с плънкаПилешки бутчета с плънка
Поставете пилешките бутчета с кожата надолу и ги обезкостете, като внимавате да не разкъсате кожата....
Пилешки бутчета с подправкиПилешки бутчета с подправки
Почистваме бутчетата от кожата и ги нареждаме в намазнена тавичка....
Пилешки бутчета в гърнеПилешки бутчета в гърне
В загрят тиган запържваме пилешките бутчета до златист цвят. Изсипваме ги в гювеча....
Пилешки бутчета по гръцкиПилешки бутчета по гръцки
Пилешките бутчета по гръцки са много вкусни....
Пилешки бутчета по тайландскиПилешки бутчета по тайландски
След това се намазнява тава и в нея се редят маринованите пилешки бутета. Останалият сос се изсипва върху бутчетата....
Пилешки бутчета по китайскиПилешки бутчета по китайски
Намажете бутчетата с медената смес и поднесете веднага....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: