Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

След като се размие лука, добавяме зеления фасул, готвим до полуготовност- около 30 мин.
След това слагаме червеният пипер и доматите....

Накрая добавете бульона за боб чорбата и нарязаната целина и магданоза в края.
Гответе зеления фасул чорба с наденица за един час....

Пуснете кюфтенцата в сместа, добавете фасула и варете до готовност около 30 мин.
Яхнията кюфтета със зелен фасул са готови....

Изключваме котлона и задушаваме лятната яхния със зелен фасул за още няколко минути....

Варим зеления фасул яхния без капак (може да доливаме топла вода при необходимост), до готовност и предпочитаната гъстота на соса....

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: