Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

Зеленият фасул се почиства и измива. Сварява се до готовност. Отцежда се в гевгир, като се запазва течността от варенето....

Добавете зеления фасул и оставете да се задушава за около 5 минути.
След това долейте вода и добавете всички подправки....

Почистете, измийте и бланширайте зеления фасул в подсолена вода за 5-6минути. Отцедете и оставете да се охлади....

Зеленият фасул се измива и се слага в тенджера. Картофите се белят, измиват се и се режат на кубчета. Добавят се към фасула....

Пълним бурканите с нарязан зелен фасул, като го натискаме с пръстите, за да се напълнят, колкото може по плътно....

12

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: