Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

Щом лукът омекне, задушеното свинско е готово. Гарнирайте с ориз или по избор.
Свинското в тъмна бира е готово....

1

4

5

Намазва се с горчицата, поръсва се с нарязания на ситно лук и се залива с бирата....

Налейте бирата и захарта, разбъркайте добре и оставете да клокне на котлона....

Месото от бут се начуква и се шпикова със сланина, нарязана на тънки лентички, моркови и малко от целината - също на лентички, които напъхваме в разрезите...

Месото се измива и се махат ципите му. С остър нож се правят дупки в него и в тях се слагат скилидка чесън, парченце морков, малко сланина и зърна...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
51
46
31
21
10
Дай твоята оценка: