Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ябълков Сладкиш със Стафиди

Ябълков Сладкиш със Стафиди

Прегледай всички 23 подбрани съвети относно ябълков сладкиш със стафиди в Gotvach.bg.
Чуден ябълков сладкишЧуден ябълков сладкишИзваждаме сочния сладкиш с ябълки, сипваме ядките върху него, изключваме фурната и връщаме чудния ябълков сладкиш вътре за 30 минути....
Празничен ябълков сладкишПразничен ябълков сладкиш
Изпечете вкусния ябълков сладкиш за около 40 мин. на 180 градуса. Посипете празничния ябълков сладкиш с канела и пудра захар....
Селски ябълков сладкишСелски ябълков сладкиш
1
Селският ябълков сладкиш е страхотен, опитайте....
Икономичен ябълков сладкишИкономичен ябълков сладкиш
1
Когато стане готов и е вече изстинал, сладкишът се обръща в поднос. Икономичният ябълков сладкиш е готов....
Ябълков сладкиш мечтаЯбълков сладкиш мечта
Ябълковият сладкиш се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса 55 минути. Да ви е сладко! Ябълковият сладкиш мечта е готов....
Бъркан ябълков сладкишБъркан ябълков сладкиш
1
Поръсете с пудра захар бъркания ябълков сладкиш....
Експресен ябълков сладкишЕкспресен ябълков сладкиш
Готовия експресен ябълков сладкиш оставяме да престои 6-7 часа, за да омекнат блатовете....
Ябълков сладкиш РозаЯбълков сладкиш Роза
1
Ябълковият сладкиш се пече на 180 градуса до суха клечка. Ябълковият сладкиш Роза е много сполучлив....
Ефирен ябълков сладкишЕфирен ябълков сладкиш
Отгоре върху ябълките изсипете крема, поставете в предварително загрята фурна и печете ябълковия сладкиш 20-25 минути....
Пандишпанов ябълков сладкишПандишпанов ябълков сладкиш
Загрейте фурната на 160 градуса и печете ябълковия сладкиш първо за 20 минути, а след това, ако е нужно, още толкова - проверявайте с дървено шишче...
Ароматен ябълков сладкишАроматен ябълков сладкиш
Още топъл, поръсете ябълковия сладкиш с пудра захар. Когато сладкишът се охлади, нарежете и поднесете...
Домашен ябълков сладкишДомашен ябълков сладкиш
4
Готовият ябълков сладкиш поръсваме с пудра захар....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
52
45
33
20
10
Дай твоята оценка: