Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Лопушът се измива и се нарязва. Слага се в тенджерата. Рендосва се 1/2 домат и се прибавя и той. 30 минути след като заври се слага фидето....

Почистете листата от лопуш от дръжките. Премахнете с остър нож дебелата жила, като внимавате да не накъсате листото....

2

Лопушът, киселецът, лападът, пресният лук се нарязват, а морковът се настъргва....

Постепенно добавете брашното, лука, лопуша и сиренето.
Загрейте фурната на 180 градуса....

Вижте също как да си направите баница с лопуш или любимите сарми с лопуш....

Тиквичката не е нужно да се бели, а жиличките на лопуша не се отстраняват....

2
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
54
42
32
20
10
Дай твоята оценка: