Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пресоляване на Ястие
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Текилата е мексиканска напитка, която се получава от сърцевината на синьото агаве. Въпреки че се смята, че текилата е много силна напитка, тя всъщност...

Безспорно месата, които са минали през марината, стават много по-вкусни, след като се сготвят.
Преди всичко късчетата са по-крехки, освен това...

Ястието Моле Поблано е традиционно за мексиканската кухня и една от гордостите на екзотичната държава....

3

Това обаче се прави само когато супата е съвсем леко пресолена. Някои хора погрешно смятат, че пресолената супа се оправя с добавяне на вода....

Пресолената храна почти винаги може да се оправи, а е повече от желателно да не я консумирате в солен вид....

Ако трябва бързо да оправите пресолената супа, добавете във врящия бульон един белтък. Когато той се пресече, извадете парченцата с лъжица....

Как да съчетаване вино с храна? На какво трябва да се обърне внимание при избора на вино? Коктейли, сладки вина, горчиви вина... С какви ястия...

Авторите на ястието заявяват, че то тежи 510 килограма, което е достойно за Рекордите на Гинес....

Това, разбира се съвсем не означава, че ястието е наистина е с арменски произход....

А иначе ястието Севиче се приготвя от незапомнени времена и освен за Мексико, е характерно и за Перу....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
51
44
30
22
10
Дай твоята оценка: