Gotvach.bg»Избрани Колекции»Технологията на Студено Пресоване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пресовани свински ушиУшите, изчистени и добре измити, се режат на половинки. Поставят се в тенджера под налягане. Прибавят се нарязани морковите на колелца, зеленият лук...
Студено гаспачо
Поставяме в стъклена купа и оставяме вкусната студена супа в хладилника за няколко часа.
Поднасяме студеното гаспачо с крутони и кубче лед....
Студено мокачино
Първо, направете кафето и изчакайте малко да изстине.
След това в блендера сложете водата, какаото, сухото мляко (за тези които обичат прясно...
Студено парена туршияОт посочените количества се получават 15-16 буркана от 800 г студено парена туршия....
1
Студено ароматно говеждо
Измийте месото и го подсушете. Запържете го в малко олио докато покафенее от всички страни.
Смесете следващите съставки в голяма тенджера. Оставете...
Технологията на консервиране
Надали можем днес да си представим времето, когато консервирането все още не е било открито, защото именно чрез технологията на консервиране можем...
Технологията на пастьоризиране
Така популярната UHT технология на пастьоризация се отрича от мнозина....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
53
43
32
22
10
Дай твоята оценка: