Gotvach.bg»Избрани Колекции»Технологията на Студено Пресоване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Поставяме в стъклена купа и оставяме вкусната студена супа в хладилника за няколко часа.
Поднасяме студеното гаспачо с крутони и кубче лед....

Първо, направете кафето и изчакайте малко да изстине.
След това в блендера сложете водата, какаото, сухото мляко (за тези които обичат прясно...

1

Измийте месото и го подсушете. Запържете го в малко олио докато покафенее от всички страни.
Смесете следващите съставки в голяма тенджера. Оставете...

Надали можем днес да си представим времето, когато консервирането все още не е било открито, защото именно чрез технологията на консервиране можем...

Така популярната UHT технология на пастьоризация се отрича от мнозина....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
53
43
32
22
10
Дай твоята оценка: