Gotvach.bg»Избрани Колекции»Консервиране на Готови Ястия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се консервират готови манджи?
Мусака също може да бъде консервирана, но естествено без заливката.
Съхранявайте консервираните ястия на тъмно и прохладно място....
Съхранение и консервиране на рукола
В този вид листата можете да съхранявате 1 ден на най-долният рафт в хладилника....
Съхранение и консервиране на лимониСъхранение на цели лимони
Ако възнамерявате да използвате лимоните в рамките на няколко дни след покупката, ги съхранявайте далеч от пряка слънчева...
Съхранение и консервиране на леща
При готвенето ѝ е необходимо вода – 3 ч.ч. вода на 1 ч.ч. пакетирана леща (не консервирана)....
Съхранение и консервиране на тикви
За по-дълго съхранение замразяването или консервирането на тиквата може да ви позволи да я използвате в храна през цялата година....
Консервиране и съхранение на боровинки
След завирането бъркайте и когато се посгъсти сладкото, е готово....
Консервиране и съхранение на тиквичкиПриготвени по този начин можете да ги използвате и за пържене и за готвене....
2
Съхранение и консервиране на гъбиКогато ще консервирате гъби не ги оставяйте дълго да чакат за обработка....
1
Консервиране и съхранение на чесън
Подхожда на много готвени ястия и придава особен аромат, който само този зеленчук притежава....
Консервиране и съхранение на царевицаАко искате да имате царевица и през другото време, научете се как да я съхранявате или да я консервирате....
1
Консервиране и съхранение на прясно зеле
Съхранено по този начин може освен за готвене да бъде използвано и за салати....
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: