Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яхния от Джолан

Яхния от Джолан

Прегледай всички 23 кулинарни идеи относно яхния от джолан в Gotvach.bg.
Картофена яхнияКартофена яхнияОставете картофената яхния да ври за около 10-15 минути. Поръсете със ситно нарязан магданоз и сваляте от огъня....
Телешка яхнияТелешка яхния
Нарязаното на едро телешко месо се запържва в мазнина. В същата мазнина се запържват лукът, моркова, целината, добавят се брашното и червеният...
Гъбена яхнияГъбена яхния
Почистете гъбите, нарежете ги и ги сварете в подсолена вода заедно с настърганите на ренде моркови, нарязаната глава лук и зърната черен пипер. Бульонът...
Заешка яхнияЗаешка яхния
Размийте брашното с малко вода и го добавете към яхнията след около 20 минути....
Попска яхнияПопска яхния
3
Нарежете на хапки свинското и го сложете в тенджера. Изчистете лукчетата и ги наредете върху месото. Посолете и прибавете червен пипер на око....
Саламена яхнияСаламена яхния
3
Саламената яхния е готова....
Гулаш ЯхнияГулаш Яхния
Гулаш Яхнията е много вкусно и лесно за приготвяне ястие....
Дюлева яхнияДюлева яхния
Дюлевата яхния е готова....
Заек яхнияЗаек яхния
Намалете котлона и варете около 45 минути яхнията със заешко. Изключете, оставете леко да изстине и сервирайте заек яхния....
Нахут яхнияНахут яхния
2
Яхнията се вари още 10-15 мин. Сервира се поръсена с пресен магданоз. Нахут яхнията е много вкусна....
Бежанска яхнияБежанска яхния
Ако искате бежанската яхния да е по-рядка, може да я разредите с още малко вода. Накрая картофената яхния се овкусява със сол и черен пипер....
Римска яхнияРимска яхния
2
Задушете за 15 минути яхнията и изключете котлона. Римската яхния е много по-вкусна, като престои поне 3-4 часа, преди да се сервира....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 8
55
43
30
20
10
Дай твоята оценка: