Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Картофена яхнияОставете картофената яхния да ври за около 10-15 минути. Поръсете със ситно нарязан магданоз и сваляте от огъня....
14
ЯхнияТелешка яхния
Нарязаното на едро телешко месо се запържва в мазнина.
В същата мазнина се запържват лукът, моркова, целината, добавят се брашното и червеният...
Гъбена яхния
Почистете гъбите, нарежете ги и ги сварете в подсолена вода заедно с настърганите на ренде моркови, нарязаната глава лук и зърната черен пипер. Бульонът...
Попска яхнияНарежете на хапки свинското и го сложете в тенджера. Изчистете лукчетата и ги наредете върху месото. Посолете и прибавете червен пипер на око....
3
Заек яхния
Намалете котлона и варете около 45 минути яхнията със заешко.
Изключете, оставете леко да изстине и сервирайте заек яхния....
Нахут яхнияЯхнията се вари още 10-15 мин.
Сервира се поръсена с пресен магданоз.
Нахут яхнията е много вкусна....
2
Бежанска яхния
Ако искате бежанската яхния да е по-рядка, може да я разредите с още малко вода.
Накрая картофената яхния се овкусява със сол и черен пипер....
Римска яхнияЗадушете за 15 минути яхнията и изключете котлона.
Римската яхния е много по-вкусна, като престои поне 3-4 часа, преди да се сервира....
2
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 8
55
43
30
20
10
Дай твоята оценка: