Gotvach.bg»Избрани Колекции»Яхния от Джолан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Картофена яхния с джолан и бамяИзвадете и поднесете яхнията с накълцан магданоз.
Картофената яхния с джолан и бамя е готова....
Яхния от свински джолан в крок пот
Готовото яхния със свинско се сервира поръсена с пресен магданоз.
Хапнете си вкусно яхния от свински джолан в крок пот....
Пиринска яхния
След 20 минути яхнията със свинско е готова, свалете от котлона и поръсете с нарязан магданоз.
Пиринската яхния е готова....
Бежанска яхния
Ако искате бежанската яхния да е по-рядка, може да я разредите с още малко вода.
Накрая картофената яхния се овкусява със сол и черен пипер....
Нахут яхнияЯхнията се вари още 10-15 мин.
Сервира се поръсена с пресен магданоз.
Нахут яхнията е много вкусна....
2
Римска яхнияЗадушете за 15 минути яхнията и изключете котлона.
Римската яхния е много по-вкусна, като престои поне 3-4 часа, преди да се сервира....
2
Октомврийска яхния
След 1-2 минути сваляме от котлона и октомврийската яхния е готова.
Сервираме яхнията в чиния, поръсваме с пресен магданоз....
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 8
55
43
30
20
10
Дай твоята оценка: