Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дяволско пилеПечете пилешкото месо под на предварително загрят грил с месото нагоре за около 15 минути....
Заровено пилеВърху тях се слага пилето, разрязано наполовина, но не до края, а така че да покрие морковите и картофите....
3
Уни пиле
Посипваме по дъното на огнеупорна тава първо с Маги уни сос (1/3 от дъното, като след това го разнесем). След това сипваме доматен сок, колкото да...
Пиле ТандуриПилето се нарязва на парчета, отстраняват се костите и кожата и се натрива с лимон и сол....
6
Пикантино пиле
В тенджерата под налягане разтопете маслото, сложете месото, обезкостено, нарязано на хапки оваляно в брашното, разбъркайте. Залейте с виното и като...
Панирано пиле
Варете месото 30 мин. Отделете го от костите и оформете правилни парчета. Натрийте ги с чесън, посолете ги със сол и черен пипер.
Потопявайте...
Пиле Анджелина
Пилето се нарязва на парчета, които се потапят в олиото, смесено със солта, червения и черния пипер....
Тосканско пиле
Върнете пилето обратно в тигана. Прибавете доматите. Залейте с бялото вино и овкусете с риган, сол и черен пипер.
Сложете пилето да се вари....
Испанско пиле
Отсипете с лъжица част от мазнината, което е пуснало пилешкото месо. След това сложете вътре чушките....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 10
57
42
30
21
10
Дай твоята оценка: