Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Артишокът се обелва и се вари около 10 мин.
Поставя се в подходящ съд и се залива със сместа от лимоновия сок, зехтина, чесъна....

Артишокът се почиства. Отстраняват се твърдите и външни листа. Накисва се в студена вода и лимоновия сок. Изцежда се добре....

Подредете плътно парчетата артишок, но все пак не притискайте силно....

Артишокът се изцежда и се реди в подходяща чиния за сервиране. Залива се със соса и се разбърква добре....

Най-простият начин за приготвяне на артишок: сгответе артишока цял, след като го почистите, и яжте до нежното сърце лист по лист....

Това е един изключително лесен и бърз начин за приготвяне на любимия ни артишок....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: