Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко Печено с Картофи и Бира

Агнешко Печено с Картофи и Бира

Разгледай всички 27 авторски предложения относно агнешко печено с картофи и бира в Gotvach.bg.
Агнешко Печено по ИталианскиАгнешко Печено по ИталианскиАгнешкото бутче леко се посолява и се правят с тъничко ножче прорези в кожата на месото и се редува от китчиците (листенца) розмарин и чесън на всеки...
Агнешко печено по френскиАгнешко печено по френски
Обикновено Агнешкото печено по френски се поднася с доматен сос....
Сос за агнешко печеноСос за агнешко печено
Сосът за агнешко печено придава невероятен вкус на месното ястие!...
Агнешко печено цяла нощАгнешко печено цяла нощ
Страхотно печено агнешко!...
Бавно печено агнешкоБавно печено агнешко
Бележка: Ако купувате месото от магазина, гледайте мазнината по него да е бяла на цвят, от това се предполага че агнето наистина е агне, ако е жълтеникава...
Печено агнешко гръбчеПечено агнешко гръбче
Агнешкото гръбче се измива, без да се отделят костите....
Бавно печено агнешко с картофи и челядинкиБавно печено агнешко с картофи и челядинки
Да ви е сладко с това разкошно печено агнешко в тенджера за бавно готвене с картофи и челядинки!...
Печено агнешко бутче с картофи върху чесънПечено агнешко бутче с картофи върху чесън
Около час преди да извадите агнешкото добавете в тавата и пресните картофи - цели, добре измити без да се белят....
Печено агнешко бутче с моркови и картофиПечено агнешко бутче с моркови и картофи
Намазва се агнешкото бутче от всички страни и поставяме в широката тава от печката....
Печено агнешко месо с картофи и билкиПечено агнешко месо с картофи и билки
Сервирайте печеното агнешко месо с картофи и билки с любов и любимите ви питиета. Да Ви е сладко....
Агнешко печено с дроб сармаАгнешко печено с дроб сарма
Наливаме вода и запичаме агнешкото до готовност. Агнешкото печено с дроб сарма е готово....
Агнешко печено със зелен лукАгнешко печено със зелен лук
1
Агнешкото печено със зелен лук е много вкусно....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка: