Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Агнешкото бутче леко се посолява и се правят с тъничко ножче прорези в кожата на месото и се редува от китчиците (листенца) розмарин и чесън на всеки...

Бележка: Ако купувате месото от магазина, гледайте мазнината по него да е бяла на цвят, от това се предполага че агнето наистина е агне, ако е жълтеникава...

Да ви е сладко с това разкошно печено агнешко в тенджера за бавно готвене с картофи и челядинки!...

Поръсват се с малко сол и олио, сипваме чаша бира и вода, покриваме с алуминиево фолио и печем в загрята фурна 180 градуса за 2 часа....

Вижте също как да си направите печено агнешко бутче във фолио и разберете как се маринова агнешко....

Сервирайте печеното агнешко месо с картофи и билки с любов и любимите ви питиета.
Да Ви е сладко....

1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка: