Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Зеленчуците се прехвърлят в гювеч, поръсват се с малко сол, чер пипер, кимион, олио и се разбъркват. Долива се една - две кафени чаши вода....

11

В голям гювеч се слагат джоланите, 40 мл от олиото и
1/2 от водата, посолява се.
Гювечът се пъха в студена фурна и тогава се включва....

Подреждат се в глинения гювеч. Ако е останала смес, се разпределя между пълнените чушки....

Захлупваме гювеча и поставяме в студена фурна. Включваме фурната на 250 градуса....

На дъното на гювеча поставяме една трета от зелето, поръсваме червен пипер, сол , кимион и мас....

Междувременно подредете от гъбите на дъното на глинения гювеч.
Поставете запърженото парче месо върху гъбите....

Оризът се изсипва е глинен съд и върху него се подреждат котлетите от шаран....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: