Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Коледни сарми с кълцано месо в гювечГювечът се пече на 200 градуса като се поставя в студена фурна. Пече се около 3 часа.
Коледните сарми с кълцано месо в гювеч са готови....
Вкусен гювеч със замразени зеленчуци и свинско месо
Поднесете вкусния гювеч със замразени зеленчуци и свинско месо топъл....
Месо от глиган в глинен гювеч
Оставя се да престои така около 30 минути.
Всички зеленчуци се нарязват и се прибавят към месото в гювеча. Добавят се и подправките....
Задушени пресни картофи в гювеч
Задушените пресни картофи в гювеч са подходящи за картофена гарнитура или като основно ястие....
Гювеч със свинско месо
Пече се във фурна на 180 градуса, като 15 минути преди изваждане, се поръсва с останалия кашкавал.
Гювечът със свинско месо е готов....
Гювеч с пушено месо
Сложете гювеч във фурната и загрейте на 100 градуса (това се прави за да се темперира гювеча да не се спука)....
Манастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина....
Гювеч с телешко месо
В йенска тенджера се добавят морковът, лукът и свареното телешко месо, което се разкъсва на парчета....
Кисело зеле със свинско месо в глинен гювеч
Нарязваме зелката, нарязваме месото на пържолки, бекона на тънки ивички....
Млечен гювеч с агнешко месо и зелен лук
Прехвърля се в гювеч, посолява се и се залива с гореща вода. Пече се на силна фурна....
Патешко месо с гъби и картофи в гювеч
Готовият гювеч оставете във фурната на отворена вратичка за 15-20 минути, преди да поднесете....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: