Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задължителни Ястия за Бъдни Вечер

Задължителни Ястия за Бъдни Вечер

Открий всички 36 кулинарни идеи относно задължителни ястия за бъдни вечер в Gotvach.bg.
Бял боб за Бъдни вечерБял боб за Бъдни вечерБобът се накисва във вода със сода за една нощ. На сутринта се слага на котлона и пет минути след като заври се оцежда и изплаква. Слага се в глинен...
Традиционен ошав за Бъдни вечерТрадиционен ошав за Бъдни вечер
1
Сушените плодове за ошава се измиват добре. След като са измити, се заливат с вода, колкото да ги покрие. Сушените плодове остават така накиснати...
Постна питка за Бъдни ВечерПостна питка за Бъдни Вечер
5
Брашното се пресява два пъти. В брашното се прави кладенче и се изсипва пакетчето бакпулвер и се изсипва хладката вода. Добавят се и останалите продукти...
Боб яхния за Бъдни ВечерБоб яхния за Бъдни Вечер
Накисваме боба за една нощ. На следващия ден слагаме боба в тенджера и заливаме със студена вода да го покрие. Като заври водата я сменяме с нова...
Постна Погача за Бъдни ВечерПостна Погача за Бъдни Вечер
Постната Погача за Бъдни Вечер е готова....
Класическа баклава за Бъдни ВечерКласическа баклава за Бъдни Вечер
Много вкусна и хрупкава баклава, подходяща за постната вечеря на Бъдни вечер! Да ви е сладко!...
Празнична пита за Бъдни вечерПразнична пита за Бъдни вечер
Празничната пита за Бъдни вечер е готова....
Постен сладкиш за Бъдни вечерПостен сладкиш за Бъдни вечер
Източник: trydiani.blogspot Постният сладкиш за Бъдни вечер е готов....
Вити тиквеничета за Бъдни ВечерВити тиквеничета за Бъдни Вечер
Благословен и уютен празник Бъдни вечер ви желая!...
Чеснов пастет за Бъдни ВечерЧеснов пастет за Бъдни Вечер
2
Това е познатата на всички чеснова разядка, която традиционно приготвяме у дома и за Бъдни вечер....
Бобена салата за Бъдни ВечерБобена салата за Бъдни Вечер
По желание можете да прибавите малко растителна мазнина към бобената салата за Бъдни Вечер, ако консумиращите не постят....
Варено жито за Бъдни вечерВарено жито за Бъдни вечер
2
Залейте житото в тенджера с вода, която да стига до 10 см над него. Варете го до готовност на умерен огън. След това плътно го похлупете, увийте го...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
53
43
30
21
10
Дай твоята оценка: