Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мариновани стерилизирани камбиНапълнените с камби и марината бурканчета се затварят и се стерилизират за няколко минути, за запечатване на капачките.( 10-15 минути.)...
Камби с медИзберете здрави камби, измийте ги и много внимателно отрежете дръжките им, на около 1 см от основата. Възварете продуктите за маринатата....
1
Мариновани камби гурмеТози вид туршия може и да се ползва веднага, да не се затваря в буркан, съхранява се в хладилник....
5
Парени камби без варене
В сезона на камбите опитай и нашите печени камби или тези мариновани камби в буркани....
Пълнени камби с кайма
Капачето на камбите се изрязва и се запазва, а самите камби се почистват от семките. Измиват се....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: