Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да замразим нахутЕто как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Йерусалимски артишок
Артишокът се обелва и се вари около 10 мин.
Поставя се в подходящ съд и се залива със сместа от лимоновия сок, зехтина, чесъна....
Пържен артишок
Артишокът се почиства. Отстраняват се твърдите и външни листа. Накисва се в студена вода и лимоновия сок. Изцежда се добре....
Тригуни Да си оближеш пръститеЗаливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Киш с артишок
В тенджера с вода добавяме 1 с.л. оцет и 1 с.л. сол и слагаме филийките артишок. Оставяме да ври 2-3 минути и отцеждаме....
Салата от артишок
Артишокът се изцежда и се реди в подходяща чиния за сервиране. Залива се със соса и се разбърква добре....
Консервиран маринован артишок
Всяка половинка сърцевина от артишок срежете още веднъж надлъжно, за да се получат четвъртинки....
Пастет от артишок
Пастетът от артишок е много лесен за приготвяне с него можете да обогатите много ястия в кухнята!...
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
52
44
33
20
10
Дай твоята оценка: