Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да си Сготвим Артишок
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си Сготвим Артишок

Как да си Сготвим Артишок

Открий всички 24 кулинарни идеи за как да си сготвим артишок в Gotvach.bg.
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръститеГювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който...
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте....
Вкусен артишок със сосВкусен артишок със сос
Поставете артишока на дъното на тенджерата (трябва да можете да поставите 3-4 артишока в зависимост от размера им и този на съда за готвене)....
Артишок с винегретАртишок с винегрет
Накрая смесете артишока с лука и подправете на вкус. Поднесете поръсен с риган....
Артишок с картофиАртишок с картофи
Междувременно трябва да почистите артишока. Това е най-трудната част от тази рецепта. Първо премахнете външните листа и отрежете върха....
Артишок с хамонАртишок с хамон
2
Листата от артишока може да не изхвърляте, а да си направите полезна отвара или чай....
Артишок с розов сосАртишок с розов сос
Артишокът с розов сос е готов....
Артишок в Салса ВердеАртишок в Салса Верде
Прибавете и сварените артишоци, посолете на вкус и оставете ястието да къкри на слаб огън 10-15 минути при почти непрестанно разбъркване....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: