Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Пудинг

Как се Прави Пудинг

Прегледай всички 36 авторски предложения за как се прави пудинг в Gotvach.bg.
Ипсуички пудингИпсуички пудингСипете сместа във форма за пудинг и печете в предварително загрятата фурна около 25-30 минути....
Норфъкски пудингНорфъкски пудинг
1
Като се разтопи наредете ябълките и покрийте с тестото. Печете пудинга на силна фурна около 25-30 минути....
Ябълков пудингЯбълков пудинг
Обелете ябълките и ги настържете на ренде. Смесете ги с галетата, маслото, стафидите, жълтъците, бадемите и канелата. Разбийте белтъците на твърд...
Пудинг ДипломатПудинг Дипломат
2
Разбийте жълтъците със захарта в съд на водна баня на котлона, докато побелят - внимавайте да не ги загреете прекалено и да се пресекат....
Вулканичен пудингВулканичен пудинг
Във форма за пудинг, намазана с масло и поръсена с брашно, се излива бадемовата смес и се вари 1 час на водна баня....
Пудинг парфеПудинг парфе
Загрейте портокаловата кора и сок с шерито заедно със стафидите и сливите за 3-5 минути. Пасирайте сместа. Разбийте захарта с жълтъците за 5 минути...
Черен пудингЧерен пудинг
Готовият черен пудинг се охлажда и може да съхранява до 1 седмица в хладилник, покрит с прозрачно фолио. Сместа може да се напълни и в черва....
Меден пудингМеден пудинг
Махаме коричките на хляба и оформяме квадрати от филиите. Разбиваме яйцата и млякото, потапяме филиите и ги пържим в сгорещеното масло до златисто...
Карамел пудингКарамел пудинг
1
Ако ви остане от карамела, след като сипете във всички чашки, може да си направите ефектна украса за готовия вид, като върху хартия за печене направите...
Черешов пудингЧерешов пудинг
Кифлите се натрошават и се заливат с млякото. С помощта на решетъчна лъжица отцедете получената каша....
Орео пудингОрео пудинг
Оставете крем пудингът да се охлади и стегне. Приятно хапване на Орео пудинг!...
Портокалов пудингПортокалов пудинг
Всичко се разбърква добре. На дъното на форма за пудинг се сипва карамеленият топинг....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 7
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка: