Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ванилов пудингРазбърква се непрекъснато до сгъстяване и пълна готовност. Изсипваме топлия пудинг във форма и охлаждаме....
Спаначен пудинг
Спанакът се измива, почиства се, нарязва се и се задушава до омекване в загрятата мазнина....
Вулканичен пудинг
Във форма за пудинг, намазана с масло и поръсена с брашно, се излива бадемовата смес и се вари 1 час на водна баня....
Кафе-пудинг
Получената смес се изсипва в предварително намазани формички за пудинг, които е хубаво да се напълнят до 3/4 от обема си....
Черешов пудинг
Кифлите се натрошават и се заливат с млякото. С помощта на решетъчна лъжица отцедете получената каша....
Плодов пудингСместа се изсипва в намазнена дълбока тавичка, а отгоре се разпределят отцедените череши (обезкостени)
Плодовият пудинг се пече на 190-200 градуса...
4
Черен пудинг
Готовият черен пудинг се охлажда и може да съхранява до 1 седмица в хладилник, покрит с прозрачно фолио.
Сместа може да се напълни и в черва....
Лешников пудинг
Желатинът се отцежда, смесва се с топлото мляко, загрява се за секунди, прецежда се и се охлажда....
Пудинг парфе
Загрейте портокаловата кора и сок с шерито заедно със стафидите и сливите за 3-5 минути. Пасирайте сместа.
Разбийте захарта с жълтъците за 5 минути...
Йоркширски пудингЙоркширския пудинг трябва да бухне по краищата, но средата да остане вдлъбната.
Традиционно в Англия го поднасят като гарнитура към меса....
4
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 7
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка: