Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Квас
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Затоплете тиган с незалепващо покритие, намазнете го и печете правите банички от всяка страна.
Малките прави банички са готови!...

Препоръчително е правите банички с каймак да се хапват топли, защото са много ароматни.
Опитайте!...

Сервираме пухкавите прави домашни банички веднага или на другия ден- все са толкова вкусни....

Разлейте кваса в бутилки, затворете ги хубаво и оставете 5-6 часа на топло.
След това ги вкарайте в лед.
Лимоновият квас е готов!...

1

Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....

Можете да пробвате вкуса на кваса всеки ден, за да се провери дали вече е ферментирало цвеклото....

И така всеки път се изхвърля част от сместа, за да не се натрупва голямо количество квас....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 9
55
43
31
20
10
Дай твоята оценка: