Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Праве Руски Квас
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Праве Руски Квас

Как се Праве Руски Квас

Открий всички 12 кулинарни идеи за как се праве руски квас в Gotvach.bg.
Руски квас от сухариРуски квас от сухариРуският квас от сухари е готов. Източник: Петстотинъ деветдесеть и деветь най-нови и изпитани готварски рецепти, 1940 г....
Руски квас с джинджифилРуски квас с джинджифил
1
Течността се прецежда и се добавят захарта и маята. Покрива се с кърпа и се оставя на топло за 24 часа. Прецежда се....
Руски ягодов квасРуски ягодов квас
Ягодите се измиват и се отцеждат. Изсипват се в тенджера, заливат се с вода, колкото да ги покрие, и се кипват....
Как се прави руски пломбирКак се прави руски пломбир
Отгоре може да украсите готовия руски пломбир по ваше желание и вкус. Насладете се на невероятния вкус!...
Руският квас се приготвя и с краставици и ябълкиРуският квас се приготвя и с краставици и ябълки
Прочутият руски квас, който от стотици години е най-популярната безалкохолна напитка на руснаците, може да се приготви и от зеленчуци и плодове....
Бърз, икономичен и натурален Руски квас в 3 свежи вариантаБърз, икономичен и натурален Руски квас в 3 свежи варианта
1
Квасовете са сред незаменимите руски разхладителни напитки, които се приготвят от незапомнени времена и намират широко приложение на руската трапеза...
Лимонов квасЛимонов квас
Смесете 10 л вода със захарта, нарязаните и почистени от семки лимони, бахара и кипнете всичко заедно. Оставете да спадне температурата до хладко...
Рецепта за квасРецепта за квас
След това трябва да се извади и да се нахрани. Когато удвои обема си, се храни отново и отново може да се прибере....
Ферментирало цвекло (квас)Ферментирало цвекло (квас)
на буркана не би трябвало да се случи)....
Кроасани с квасКроасани с квас
Тази процедура се повтаря три пъти. След това поставете тестото в купа и го покрийте със стреч фолио....
Хляб с квасХляб с квас
4
Какво да правим с сместа, която остава при производството на квас?...
Понички с квасПонички с квас
Важно е преди да правите нещо с него той да е прясно захранен....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: