Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Праве Руски Квас
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Праве Руски Квас

Как се Праве Руски Квас

Открий всички 12 кулинарни идеи за как се праве руски квас в Gotvach.bg.
Руски квас от сухариРуски квас от сухариЗапушете бутилките с кваса добре и оставете за още 2-3 часа на топло, след което ги сложете в лед. Руският квас от сухари е готов....
Руски квас с джинджифилРуски квас с джинджифил
1
Течността се прецежда и се добавят захарта и маята. Покрива се с кърпа и се оставя на топло за 24 часа. Прецежда се....
Руски ягодов квасРуски ягодов квас
Оставят се за 2 дни на топло и 2 дни на хладно. След това квасът е готов за консумация....
Как се прави руски пломбирКак се прави руски пломбир
Той е лишен напълно от лед и се смята за най-безопасния сладолед. Руският пломбир се е появил в средата на 18 век в Русия....
Руският квас се приготвя и с краставици и ябълкиРуският квас се приготвя и с краставици и ябълки
Класическият квас се прави от сушен хляб, който се залива с вряла вода, добавят се захар, мая и мента....
Бърз, икономичен и натурален Руски квас в 3 свежи вариантаБърз, икономичен и натурален Руски квас в 3 свежи варианта
1
Ако искате някой ден да изненадате семейството или гостите си с традиционна руска кухня, не забравяйте да се научите и как да приготвяте квас....
Лимонов квасЛимонов квас
Разлейте кваса в бутилки, затворете ги хубаво и оставете 5-6 часа на топло. След това ги вкарайте в лед. Лимоновият квас е готов!...
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
1
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Мекици с квасМекици с квас
Тестото се замесва вечерта и престоява цяла нощ. На сутринта пържите мекичките....
Питка с квасПитка с квас
2
Трябва да се получи като боза. Поръсваме щипка захар и разбъркваме....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: