Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Руски Квас
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Руски Квас

Как се Прави Руски Квас

Открий всички 12 подбрани съвети за как се прави руски квас в Gotvach.bg.
Как се прави руски пломбирКак се прави руски пломбирОтгоре може да украсите готовия руски пломбир по ваше желание и вкус. Насладете се на невероятния вкус!...
Руският квас се приготвя и с краставици и ябълкиРуският квас се приготвя и с краставици и ябълки
Прочутият руски квас, който от стотици години е най-популярната безалкохолна напитка на руснаците, може да се приготви и от зеленчуци и плодове....
Бърз, икономичен и натурален Руски квас в 3 свежи вариантаБърз, икономичен и натурален Руски квас в 3 свежи варианта
1
Квасовете са сред незаменимите руски разхладителни напитки, които се приготвят от незапомнени времена и намират широко приложение на руската трапеза...
Как се прави квас за хляб от лимец?Как се прави квас за хляб от лимец?
За да направим квас за хляб от лимец, са ни необходими 35 г пълнозърнесто брашно от лимец - смляно, и 50 мл изворна вода. Тези две съставки смесваме...
Как се прави КафтаКак се прави Кафта
1
Малцина са чували, че думата мезе идва от ливанската кухня, където то може да служи не само за предястие, но и за основно ястие. Важното е да...
Как се прави петмезКак се прави петмез
Повечето модерни домакини си нямат и представа какво представлява петмезът, познат като маджун или рачел, но той е бил неразделна част от приготвянето...
Как се прави маскарпонеКак се прави маскарпоне
9
Пригответе сами маскарпоне, което се използва за направата на много десерти. Необходима ви е течна сметана – 125 милилитра, 250 милилитра прясно...
Как се прави фондюКак се прави фондю
Фондю е френска дума, която означава разтопен. Но самият процес на кулинарна обработка на продуктите по този специфичен начин идва от Швейцария....
Как се прави медътКак се прави медът
Органичният мед се смята за една от най-чистите форми и се прави според стриктни предписания....
Как се прави пестилКак се прави пестил
Варенето на пестил е отколешна българска традиция, която, оказва се, не е забравена и до днес. Ако ви е домъчняло за позабравения вкус и искате да...
Как се прави уасабиКак се прави уасаби
Уасаби се прави много лесно, независимо дали се използва такъв на прах, или корена на растението....
Как се прави запръжкаКак се прави запръжка
4
Тя се прави от доматено пюре, домати, целина, моркови, магданоз....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: