Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Кваси Мляко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно квасено мляко в гърнеМлякото уплътнява своята консистенция, след като престои на хладно.
Най-добро е домашното кисело мляко през зимния период....
Домашно кисело мляко в хлебопекарна
Но преди това има важни стъпки, от които зависи качеството на вашето домашно кисело мляко!...
Домашно кисело мляко в мултикукърПрибавяме и киселото мляко, като разбъркваме добре.
Затваряме капака и избираме Yogurt и натискаме Start....
1
Домашно кисело млякоСварете прясното мляко и го охладете до 41-43 градуса. На един буркан от 800 мл се слага 1 равна ч.л. подкваса от гъсто и хубаво кисело мляко....
4
Домашно подсладено кисело мляко в гювече
Домашно подсладено кисело мляко в гювече може да се сервира и с плодове. Става вкусно плодове мляко....
Домашно кисело мляко с банани и бисквитиСмесете ги с домашно направеното кисело мляко и пасирайте в блендер до получаване на хомогенна смес....
1
Домашно кисело мляко с боровинки в гърненцеКиселото мляко, от което ще вземате квас, трябва да не е много студено.
Към охладеното мляко се добавя закваската....
2
Домашно биволско кисело мляко
Готовото домашно мляко съхраняваме в хладилника.
Домашното биволско кисело мляко е много вкусно....
Домашно овче кисело млякоПокрийте с найлонови капачки и готовите буркани с домашно кисело мляко поставете върху вестници или торбичка....
4
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
51
45
31
21
10
Дай твоята оценка: