Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво да Приготвим за Трапезата на Великден

Какво да Приготвим за Трапезата на Великден

Разгледай всички 55 авторски предложения за какво да приготвим за трапезата на великден в Gotvach.bg.
Масленки Гъбки за ВеликденМасленки Гъбки за ВеликденМасленки Гъбки за Великден може да сервираме с украса по избор и да наредим до другите великденски сладки....
Лесни курабийки за ВеликденЛесни курабийки за Великден
Разнесе се ароматът на лесните курабийки за Великден....
Кекс агънце за ВеликденКекс агънце за Великден
По желание може да добавите към кекса орехи, шоколад или сушени плодове към сместа. Кексът агънце за Великден е готов....
Боядисани яйца за ВеликденБоядисани яйца за Великден
Оставете така украсените яйца да изсъхнат върху картон и ги полирайте с намазнен вълнен плат....
Вкусен козунак за ВеликденВкусен козунак за Великден
Тестото е готово, когато може да се меси, но продължава да лепне малко. След това започваме да вкарваме мазнината постепенно....
Лимонови курабийки за ВеликденЛимонови курабийки за Великден
Яйцата се разбиват заедно със захарта, киселото мляко, маста. Добавя се ванилията, амонячната сода, кората от лимон и сока от 1/2 част от него....
Козуначена питка за ВеликденКозуначена питка за Великден
4
В краищата на всяко парче правя разрез и свивам отзад, за да се заобли. В заоблената част се слага по желание локум....
Рисувани яйца за ВеликденРисувани яйца за Великден
Оставете яйцата да изстинат преди да започнете да ги рисувате с акрилните бои....
Козуначена диня за ВеликденКозуначена диня за Великден
3
Нея я разточваме в размер, в който да покрие цялото тесто. Слагаме в тава с хартия за печене. Оставяме да втаса великденската диня....
Двуцветни сладки за ВеликденДвуцветни сладки за Великден
За Великден препоръчваме още да опитате нашите великденски курабии или да си приготвите класическия великденски козунак....
Амонячни курабийки за ВеликденАмонячни курабийки за Великден
Меси се, докато тестото спре да лепне. Оставя се за 10-15 минути да почине и се разточват кори дебели 0.5 - 1.0 см....
Пухкав козунак за ВеликденПухкав козунак за Великден
Замесваме меко тесто и го оставяме да втаса на топло, за да удвои обема си....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: