Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Козуначена диня за ВеликденНея я разточваме в размер, в който да покрие цялото тесто. Слагаме в тава с хартия за печене.
Оставяме да втаса великденската диня....
Обреден хляб за Великден
Оставя се да втаса на топло.
Замесва се отново и се оставя пак да втаса. Отделя се тесто колкото два домата, от него се прави украсата....
Масленки Гъбки за Великден
Масленки Гъбки за Великден може да сервираме с украса по избор и да наредим до другите великденски сладки....
Кекс агънце за Великден
По желание може да добавите към кекса орехи, шоколад или сушени плодове към сместа.
Кексът агънце за Великден е готов....
Традиционна погача за Великден
За да си приготвим хубава великденска питка, първо, си пресяваме брашното и го изсипваме в съд....
Шприцовани курабии за Великден
Този вид шприцовани курабии за Великден съхраняваме в найлонови торбички, за да останат пръхкави....
Дроб сарма за Великден
Нарежете агнешкия комплект за дроб сарма. Сварете го до пълна готовност в достатъчно количество вода, като междувременно премахвате образувалата се...
Двуцветни сладки за Великден
Тестото е хубаво да е меко и същевременно да не лепне, за да можем лесно да го оформяме....
Амонячни курабийки за Великден
Меси се, докато тестото спре да лепне. Оставя се за 10-15 минути да почине и се разточват кори дебели 0.5 - 1.0 см....
Козуначени курабии за ВеликденРеших да пробвам козуначени курабета. Подготовка за Великден реших и аз да се с пробвам с нещо различно....
1
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: