Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво да Приготвим за Трапезата на Великден

Какво да Приготвим за Трапезата на Великден

Разгледай всички 55 авторски предложения за какво да приготвим за трапезата на великден в Gotvach.bg.
Лионски сладкиш за ВеликденЛионски сладкиш за ВеликденПечем лионския сладкиш за Великден на 180 градуса около 30 минути....
Печено свинско за ВеликденПечено свинско за Великден
Поднесете печеното свинско за Великден, докато е топло....
Агнешка чорба за ВеликденАгнешка чорба за Великден
1
Агнешката чорба за Великден е готова....
Пухкав козунак за ВеликденПухкав козунак за Великден
Замесваме меко тесто и го оставяме да втаса на топло, за да удвои обема си....
Лимонови курабийки за ВеликденЛимонови курабийки за Великден
Яйцата се разбиват заедно със захарта, киселото мляко, маста. Добавя се ванилията, амонячната сода, кората от лимон и сока от 1/2 част от него....
Вкусен козунак за ВеликденВкусен козунак за Великден
Тестото е готово, когато може да се меси, но продължава да лепне малко. След това започваме да вкарваме мазнината постепенно....
Козуначена питка за ВеликденКозуначена питка за Великден
4
В краищата на всяко парче правя разрез и свивам отзад, за да се заобли. В заоблената част се слага по желание локум....
Боядисани яйца за ВеликденБоядисани яйца за Великден
Оставете така украсените яйца да изсъхнат върху картон и ги полирайте с намазнен вълнен плат....
Какво се яде на Великден?Какво се яде на Великден?
Великден е един от най-светлите християнски празници, а трапезата на Великден трябва да е богата и красиво украсена. На масата задължително присъстват...
Курабии с локум за ВеликденКурабии с локум за Великден
Поставяме в печката и печем курабиите с локум за Великден в загрята фурна на 170 градуса за около 20-25 минути до зачервяване....
Агнешка дроб сарма за ВеликденАгнешка дроб сарма за Великден
Слагаме всичко това, без булото, да се сварят в подходяща тенджера с подсолена вода за около час....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: