Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

12

Заливаме дроб сармата със заливка, приготвена от разбитите яйца, брашното, киселото мляко и наситнено калоферче. Допичаме още 10 -15 мин....

Ако и вие си падате по лесните рецепти, тази идея за лесна агнешка дроб сарма със заливка е точно за вас!...

2

Това ястие а именно агнешката дроб сарма е ястие, типично за Великден и Гергьовден, когато се хапва агнешко месо....

С тази плънка завийте сарми в парчета агнешко було. Подредете ги в подходяща тавичка.
Ако ви е останала плънка, добавете и нея....

Когато е готова свинската дроб сарма, приготвяме заливката с млякото и изсипваме отгоре. Печем още за 15 минути нашата пролетна дроб сарма....

Запечете дроб сармата до извирането на течността и докато ястието получи кафеникав загар.
Добър апетит с тази дроб сарма с киселец!...

Агнешката плешка се обтрива със сол, черен и червен пипер, суха мащерка и олио. След това плешката се поставя върху дроб сармата....

Измиваме много добре гъбите, нарязваме на ситно лука, след това - пилешкото филе и измитите гъби.
Добавяме ориза, подправката, джоджена, червения...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 9
51
45
31
22
10
Дай твоята оценка: