Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешка дроб сарма със зеленииКогато водата е извряла и оризът е готов, заливаме дроб сармата и връщаме да се запече във фурната.
Добър апетит!...
Агнешка дроб сарма без заливкаАгнешките дреболийки се сваряват в подсолена вода, след като изстинат се нарязват на ситно.
Гъбите се нарязват на филийки, лукът и джодженът се...
2
Моята агнешка дроб сарма със заливка
Заливаме дроб сармата със заливка, приготвена от разбитите яйца, брашното, киселото мляко и наситнено калоферче. Допичаме още 10 -15 мин....
Дроб сарма в мултикукър
Това ястие а именно агнешката дроб сарма е ястие, типично за Великден и Гергьовден, когато се хапва агнешко месо....
Дроб сарма с тиквичка
Когато е готова свинската дроб сарма, приготвяме заливката с млякото и изсипваме отгоре. Печем още за 15 минути нашата пролетна дроб сарма....
Дроб сарма с було
С тази плънка завийте сарми в парчета агнешко було. Подредете ги в подходяща тавичка.
Ако ви е останала плънка, добавете и нея....
Дроб сарма с киселец
Запечете дроб сармата до извирането на течността и докато ястието получи кафеникав загар.
Добър апетит с тази дроб сарма с киселец!...
Дроб сарма с гъбиАгнешките дреболии се варят за около 50-60 минути с 1 ч.л. сол. Нарязват се ситно, а бульонът се прецежда.
Загрейте мазнината и запържете скълцания...
2
Печена агнешка плешка върху дроб сарма
Агнешката плешка се обтрива със сол, черен и червен пипер, суха мащерка и олио. След това плешката се поставя върху дроб сармата....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 9
51
45
31
22
10
Дай твоята оценка: