Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класически Агнешки Курбан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класически Агнешки Курбан

Класически Агнешки Курбан

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за класически агнешки курбан в Gotvach.bg.
Агнешки курбан за здравеАгнешки курбан за здравеАко рецептата ти харесва, опитай и другите ни рецепти за курбан като тази класическа курбан чорба....
Курбан от агнешки вратКурбан от агнешки врат
Курбанът от агнешки врат е готов....
Агнешки курбанАгнешки курбан
Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява...
Бистър агнешки курбанБистър агнешки курбан
Това е рецепта за агнешки курбан за здраве. Консумира се бистър агнешки курбан със салата и чаша студена ракия....
Домашен агнешки курбанДомашен агнешки курбан
Изключете котлона, застройте чорбата с яйцето, като го сипете директно във врялата агнешка чорба, яйцето трябва да се пресече....
Лесен агнешки курбанЛесен агнешки курбан
1
Сипете малко олио, защото агнешкото не е мазно и курбанът ви ще остане постен....
Агнешки курбан със зеленииАгнешки курбан със зелении
Готовият курбан се поднася поръсен с магданоз и джоджен....
Курбан с агнеКурбан с агне
Карантията на агнето се измива добре, нарязва се и се сварява в подсолена вода. В част от мазнината се задушава нарязаният лук и подправките....
Курбан с пилешко месоКурбан с пилешко месо
1
Нарежете лука на дребно и го задушете до омекване в половината масло. Добавете нарязаното на ситно пилешко месо, запържете за крако и добавете нарязания...
Курбан по ГрудовскиКурбан по Грудовски
Най-добре овнешкото да е от угоено животно. Нарежете го на порционни парчета и залейте със студена вода Сложете го да се вари и отпенвайте....
Курбан чорба от агнешки главичкиКурбан чорба от агнешки главички
Сложете агнешките главички и дреболиите да се варят в тенджера под налягане за около 45 минути (зависи от възрастта на агнетата)....
Курбан от Ярешко месоКурбан от Ярешко месо
Ако ни се вижда постен курбанът, добавяме малко олио. Към края на сваряването на месото добавяме и солта....

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: