Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класически Агнешки Курбан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява...

Това е рецепта за агнешки курбан за здраве.
Консумира се бистър агнешки курбан със салата и чаша студена ракия....

1

Изключете котлона, застройте чорбата с яйцето, като го сипете директно във врялата агнешка чорба, яйцето трябва да се пресече....

Карантията на агнето се измива добре, нарязва се и се сварява в подсолена вода. В част от мазнината се задушава нарязаният лук и подправките....

1

Най-добре овнешкото да е от угоено животно. Нарежете го на порционни парчета и залейте със студена вода
Сложете го да се вари и отпенвайте....

Сложете агнешките главички и дреболиите да се варят в тенджера под налягане за около 45 минути (зависи от възрастта на агнетата)....

Варете курбана до увиране на зеленчуците, като внимавате да не се разварят.
Курбанът от овче месо е готов....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: