Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лимоново масло за сладкишиЛимоновата кора се настъргва на ситно, като се внимава да не се засяга бялата част.
Изстисква се сокът на лимоните.
В тиган се смесват настърганата...
Ретро сладкиши с крушиВ тавата ще остане малко карамел. Налейте 1 к.ч. вода и сложете на котлона, докато се разтопи....
2
Основен крем за сладкишиТози яйчен крем може да се използва при приготвянето на най-различни сладкиши....
1
Ароматен сладкиши с ягоди
Отново разбийте с миксера до пълното смесване на продуктите.
Накрая изсипете брашното и бакпулвера....
Сладкиши с пшеничен грисГотовият сладкиш се поръсва с пудра захар, докато е топъл. Консумира се студен....
5
Как да съхраняваме кекс и домашни сладкиши
Затова опаковайте вашите сладкиши в кутии за съхранение, които предпазват продукта от външни влияния....
Желе от малини за сладкиши
В комбинация със захар и сметана, като топинг за сладолед и палачинки, за намазване на пай, чийзкейк и други плодови сладкиши, като глазура, то придава...
Ябълков сладкиш и чаени бисквитки
Залива се с пандишпановата смес и нашият ябълков сладкиш се пече.
Ябълковият сладкиш и чаени бисквитки е много вкусен и лесен за приготвяне....
Пържени сладкиши Букви и числаВ брашното се слагат мекото масло, бакпулверът и захарта. Добавят се яйцата, сокът от лимон, канелата, ванилията, като се омесва на ръка гладко тесто...
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: