Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Отгоре слагаме рибното филе, покриваме съда с алуминиево фолио и печем 35 минути в загрята на 200 градуса фурна....

2

Поставяме върху намазненото фолио и поръсваме с лимоновия сок или изстискания лимон....

Щом загрее добре, слагаме рибата и печем под фолио за 5 мин от всяка страна....

1

2

Тук основният акцент е главата на рибата, която в случая с Мерлузата съдържа много месце и е изключително вкусна, най- малкото - ще отдели сокове,...

Първо, за да се сдобиете с бузки от мерлуза, разбира се не е необходимо да си купите килограми с глави от тази бяла риба и да си ги извадите вие....

2

Внимавайте при обръщането на печената риба, ако филетата са без кожа....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
51
45
30
22
10
Дай твоята оценка: