Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мерлуза Риба във Фолио на Фурна

Мерлуза Риба във Фолио на Фурна

Открий всички 26 авторски предложения относно мерлуза риба във фолио на фурна в Gotvach.bg.
Мерлуза на фурна със доматен сос и оризМерлуза на фурна със доматен сос и оризИзпечете филето мерлуза в загрята на 200 градуса фурна за 15 минути или малко повече, ако филетата са много дебели....
Риба на фурна по немскиРиба на фурна по немски
Отгоре слагаме рибното филе, покриваме съда с алуминиево фолио и печем 35 минути в загрята на 200 градуса фурна....
Риба на фурна с доматен сосРиба на фурна с доматен сос
2
Овалваме рибата в брашно, подреждаме я в тавичката и я слагаме да се пече в загрята фурна на 200 градуса за около 40 минути....
Риба във фолио с картофена гарнитураРиба във фолио с картофена гарнитура
1
Почистете ципурити или друг вид подходяща риба и ги разпределете в 2 листа алуминиево фолио....
Печена риба на скара под фолиоПечена риба на скара под фолио
Щом загрее добре, слагаме рибата и печем под фолио за 5 мин от всяка страна....
Риба хек във фолио на скараРиба хек във фолио на скара
Поставяме върху намазненото фолио и поръсваме с лимоновия сок или изстискания лимон....
Филе от мерлуза на скараФиле от мерлуза на скара
Рибата се почиства от кожата и костите. Рибните филета се оформят като шницели и се овкусяват със сол и черен пипер....
Пържена мерлуза със сметанов сосПържена мерлуза със сметанов сос
Залейте рибата със соса и сервирайте с резени лимон....
Мини рибни специалитети от мерлузаМини рибни специалитети от мерлуза
Добър апетит с моите мини рибни специалитети от мерлуза!...
Мерлуза с разкошен чеснов сосМерлуза с разкошен чеснов сос
Имате избор да приготвите мерлузата на пара или запечена във фурна (180 градуса)....
Фидеуа с мерлуза в кукеоФидеуа с мерлуза в кукео
2
Запържете добре, добавете мерлузата. Добавете домата, нарязан на кубчета, а след малко и доматеното пюре. Налейте водата....
Мерлуза на барбекю с мидиМерлуза на барбекю с миди
2
Добре е да ползваме скара-решетка с дръжки, за да не се нарушава целостта на рибата при обръщане, тъй като мерлузата и като цяло бялата риба е крехка...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 8
51
45
30
22
10
Дай твоята оценка: