Gotvach.bg»Избрани Колекции»Риба Костур на Скара във Фолио
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Поднасяме като най-отдолу на чинията поставяме по листо маруля и върху него филе от нилски костур на скара....

Изпечете ги на скара – по 15 минути от всяка страна. Поднесете с резени лимон....

Когато извадим готовите парчета панирана риба, поливаме с лимоновия сок от лимона.
Поднасяме, докато е още топла....

Завиваме добре рибата и поставяме на предварително загрята скара. Печем от двете страни до готовност....

Поднесете печената риба с много резени лимон.
Печеният морски костур е много вкусен.
Добър апетит!...

Резенчета лимон също биха били добро допълнение към вашата супа от костур.
Добър апетит!...

След като наловя няколко парчета ивичест (или обикновен костур) в магазина или имам успешен улов, им махам кожата, подправям със сол, пипер и зехтин...

Рибата в тесто се слага в загрята на 200°C фурна с вентилатор за 30 – 35 мин.
Опитай и другите ни рецепти за костур или вкусен домашен рибник....

Готовият костур по италиански сервирайте топъл в компания със свежа салата и хубаво бяло вино.
Добър апетит!...

Овалвайте всяко парче костур в тази смес и изпържете до приятен загар в сгорещена мазнина. Отцеждайте рибата върху решетка....

2
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 9
52
43
33
21
10
Дай твоята оценка: