Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

Супата от свински крака, уши и джолан може да се консумира и студена във вид на пача....

2

Разбиваме жълтъка с киселото мляко в купа, добавяме от чорбата във сместа и разбъркваме. Изсипваме бавно в останалата чорба бъркайки....

2

Шпикованият джолан се поднася обезкостен и гарниран с печени картофи и моркови.
Да ви е сладко!...

Счукайте 3 скилидки чесън и ги объркайте с малко сол, черен и червен пипер, 2 с.л. вино, соевия сос, розмарина и 1-2 с.л. олио. Добре намажете джоланите...

Жулиените от джолана се подреждат в тавичка и се запичат за 20 мин в загрята фурна на 250 градуса....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: