Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински джолан в гювеч с бира и медИ нашето джоланче е готово!
Може по желание да се поръси свинският джолан в гювеч с бира и мед с пресен магданоз....
Свински джолан с гъби, моркови и картофи в гювеч
Картофите се обелват, нарязват на средно големи парчета и се слагат на дъното на глинен гювеч....
Свински джолан с бира
Сложете в глинен гювеч свинския джолан, намажете го със зехтина и поръсете със сол, черен пипер, червен и лют пипер и кимион....
Свински джолан на фурна
Измитите и подсушени джолани се подреждат в тава. Поръсват се със сол. При тях се добавят едро нарязаните зеленчуци....
Свински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно.
Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването...
Свински джолан с виноВ глинено гърне се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва....
7
Чомлек със свински джоланВ достатъчно голям глинен съд с капак се поставя джоланът. Около него се нареждат плътно зеленчуците и розмаринът....
1
Свински джолан със зеле
В пръстен гювеч се слага зелето.
Поръсва се с четен пипер и червен пипер, мазнина....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: