Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зимна селска манджаБобът се измива и накисва за няколко часа във вода. След това се слага да се вари, като се сменят поне 2 води. През това време киселото зеле се отцежда...
Постна селска манджа
Нарязвате на ситно моркова и лука и ги задушавате. Чушките режете на дребно. Изчиствате и измивате ориза и го задушавате.
Така приготвените продукти...
Яйца по селски с тиквички и чушки
Измиваме, обелваме и нарязваме тиквичката на дребни парченца, а чушките - на по-едри, за да не прегарят при пърженето.
Първо слагаме парченцата...
Дробчета по селски с моркови и чушкиДробчета по селски с моркови и чушки сервирайте с любим селски хляб и градинарска салата....
2
Мезе по селски с воденички и сърца
Тези воденички със сърца по селски са чудесно мезе с чаша вино!
Добър апетит!...
Пияни джолани по селски в глинен съд
Изключете и оставете пияните джолани по селски в глинен съд поне още 30 мин. във фурната да се досготви....
Пилешки дробчета по селски в йенска тенджера
Пилешките дробчета по селски в йенска тенджера се сервират се поръсени с пресен магданоз....
Задушен свински джолан по селски на фурна
Невероятно вкусен и сочен задушен свински джолан по селски на фурна!...
Бял зрял боб по селски с наденица
Слагаме един литър вода на огъня да заври. Измиваме боба и го слагаме във врящата вода, като прибавяме и 1 ч.л. захар, за да се свари по-бързо. Оставяме...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: