Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сирена Пита

Сирена Пита

Открий всички 36 авторски предложения относно сирена пита в Gotvach.bg.
Усукана питаУсукана питаОформената пита се оставя да втасва 1 час на 30-40 градуса във фурната, покрита с найлон....
Пита ДебеланкаПита Дебеланка
В купа се слага маята, захарта, 2-3 с.л. от брашното и около 100-150 мл хладка вода, оставя се да шупне, после се прибавя 500 мл вода и олиото. Прибавят...
Кавал питаКавал пита
Към затопленото прясно мляко прибавяме 2 с.л. брашно, захарта и маята, изчакваме да шупне и добавяме солта, яйцето и брашното. Замесваме твърдо...
Пита ОхлювчетаПита Охлювчета
2
Оставете маята да шупне, като добавите топло мляко, 2 ч.л. захар и 5 с.л. брашно. Направете кладенче от брашното, добавете солта, 1 бр. яйце, 1 ч.ч...
Златиборска питаЗлатиборска пита
Разбийте олиото с белтъците, прибавете киселото мляко, брашното и бакпулвера. Намачкайте добре сиренето, смесете го със сметаната и жълтъците....
Пита - РозаПита - Роза
5
Питата - Роза е готова....
Кафанска питаКафанска пита
1
Загрейте фурната до 250 °C, след което печете питата за 15 минути на 180 градуса....
Класическа питаКласическа пита
Класическата пита е готова....
Кекс питаКекс пита
Извадете готовата пита от фурната, покрийте с чиста кухненска кърпа. Оставете да се охлади и сервирайте кекс пита....
Сладка питаСладка пита
Прясното мляко се сварява и се оставя да поизстине. Трябва да е хладко. След това се добавят останалите продукти, без жълтъците, и се разбъркват...
Пита ЦветчеПита Цветче
2
Оставям питата да втаса, след което я мажа с жълтък, посипвам със семена и пека на 160 градуса в загрята фурна....
Пита-ЗвездичкаПита-Звездичка
В топло мляко (около 100 мл) натрошавам маята + 1 с.л. захар и малко брашно. Разбивам яйцата с останалото мляко и олио. Замесвам тесто с всички продукти...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: