Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сочен Пълнен Заек с Ориз

Сочен Пълнен Заек с Ориз

Открий всички 25 кулинарни идеи за сочен пълнен заек с ориз в Gotvach.bg.
Пълнен заек с агнешки дреболийкиПълнен заек с агнешки дреболийкиРазбърква се и заекът се пълни с плънката. Голяма част от ориза няма да се побере в заека, той се добавя при печенето в тавата....
Пълнен заек в глинен гювечПълнен заек в глинен гювеч
За рецептата за пълнен заек в глинен гювеч измиваме си добре заека и го подсушаваме. Оставяме на страна, за да си приготвим плънката....
Пълнен заек, изпечен във фурнаПълнен заек, изпечен във фурна
1
Добавя се сол, беконът, оризът и се заливат с бульона. Ври, докато оризът поеме течността. Слагат се стафидите....
Пълнен заек, обвит с беконПълнен заек, обвит с бекон
С тази плънка от ориз пълним заека и каквото остане разпределяме в тавата. Печем заека на 180 градуса до готовност....
Пълнен заек в глинен съдПълнен заек в глинен съд
Добър апетит с този пълнен заек в глинен съд!...
Пълнен заек с прясно зелеПълнен заек с прясно зеле
Предварително изкиснете заека в студена вода, след това го подсушете и го посолете отвътре навън....
Пълнен заек, покрит с беконПълнен заек, покрит с бекон
Покрийте пълнения заек с бекона и долейте 1-2 ч.ч. вода в тавата....
Пълнен заек с телешка каймаПълнен заек с телешка кайма
След като течността изври, напълнете заека, а около самия заек да разпределите картофите. Изпечете ястието в умерена фурна до готовност....
Пълнен маринован заек с ориз и зеленчуциПълнен маринован заек с ориз и зеленчуци
Останалата плънка разпределете по дъното на тавата, около вкусния пълнен заек. Налейте 900 мл топла вода и затворете капака на тавата....
Пълнен заек с ориз гъби и пушено месоПълнен заек с ориз гъби и пушено месо
Заекът се пълни с помощта на лъжица и се зашива. Пече се в продълговата тава, в която наливаме вода до средата и се завива с фолио....
Пълнен домашен заекПълнен домашен заек
1
Пълнения домашен заек се поднася върху листата от маруля....
Пълнен Питомен ЗаекПълнен Питомен Заек
В тиган с олио задушаваме нарязания лук до омекване, като след това добавяме ситно нарязаните дробчета както и ориза....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
53
40
32
22
10
Дай твоята оценка: