Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сочен Пълнен Заек с Ориз

Сочен Пълнен Заек с Ориз

Открий всички 25 кулинарни идеи за сочен пълнен заек с ориз в Gotvach.bg.
Пълнен заек, обвит с беконПълнен заек, обвит с беконС тази плънка от ориз пълним заека и каквото остане разпределяме в тавата. Печем заека на 180 градуса до готовност....
Празничен пълнен заек върху картофиПразничен пълнен заек върху картофи
Печете пълнения заек на 200 градуса първоначално, след което намалете на 180 градуса....
Пълнен заек с агнешки дреболийкиПълнен заек с агнешки дреболийки
Разбърква се и заекът се пълни с плънката. Голяма част от ориза няма да се побере в заека, той се добавя при печенето в тавата....
Пълнен заек, изпечен във фурнаПълнен заек, изпечен във фурна
1
Добавя се сол, беконът, оризът и се заливат с бульона. Ври, докато оризът поеме течността. Слагат се стафидите....
Пълнен заек в глинен съдПълнен заек в глинен съд
Добър апетит с този пълнен заек в глинен съд!...
Пълнен заек, покрит с беконПълнен заек, покрит с бекон
Покрийте пълнения заек с бекона и долейте 1-2 ч.ч. вода в тавата....
Пълнен заек с телешка каймаПълнен заек с телешка кайма
След като течността изври, напълнете заека, а около самия заек да разпределите картофите. Изпечете ястието в умерена фурна до готовност....
Пълнен заек с прясно зелеПълнен заек с прясно зеле
Предварително изкиснете заека в студена вода, след това го подсушете и го посолете отвътре навън....
Пълнен маринован заек с ориз и зеленчуциПълнен маринован заек с ориз и зеленчуци
Останалата плънка разпределете по дъното на тавата, около вкусния пълнен заек. Налейте 900 мл топла вода и затворете капака на тавата....
Пълнен заек с ориз гъби и пушено месоПълнен заек с ориз гъби и пушено месо
Заекът се пълни с помощта на лъжица и се зашива. Пече се в продълговата тава, в която наливаме вода до средата и се завива с фолио....
Пълнен домашен заекПълнен домашен заек
1
Пълнения домашен заек се поднася върху листата от маруля....
Пълнен Питомен ЗаекПълнен Питомен Заек
В тиган с олио задушаваме нарязания лук до омекване, като след това добавяме ситно нарязаните дробчета както и ориза....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
53
40
32
22
10
Дай твоята оценка: