Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сочен Пълнен Заек с Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сочен Пълнен Заек с Ориз

Сочен Пълнен Заек с Ориз

Открий всички 25 кулинарни идеи за сочен пълнен заек с ориз в Gotvach.bg.
Пълнен заек с оризПълнен заек с оризСложете ориза в тенджера с вода и сварете до полуготовност....
Пълнен заек с ориз и гъбиПълнен заек с ориз и гъби
3
Вариант - в тавата в която се пече заека може да се сложи от едната страна нарязани картофи, а от другата ориз със зеленчуци....
Пълнен заек с ориз и картофиПълнен заек с ориз и картофи
Заекът се измива и се посолява. След като сместа е готова, се сваля от котлона и с нея се пълни заекът....
Пълнен заек с ориз и беконПълнен заек с ориз и бекон
След като изтече времето, премахваме фолиото и бекона, връщаме тавата за допичане на пълнения заек с ориз и бекон....
Пълнен заек с ориз и зеленчуциПълнен заек с ориз и зеленчуци
Прибавете ориза за няколко минутки или докато придобие стъклен цвят. Свалете от котлона. Намаслете подходяща тавичка....
Пълнен заек с ориз и гъбиПълнен заек с ориз и гъби
1
Смесете останалия зехтин с червения пипер, малко сол и пипер и натрийте с тази смес пълнения заек....
Пълнен заекПълнен заек
5
Покрийте я с фолио и сложете пълнения заек да се пече в предварително загрята на 200 градуса фурна за 2 и половина часа....
Традиционен пълнен заекТрадиционен пълнен заек
Хубаво е от време на време традиционният пълнен заек да се облива с полученото в тавата сосче....
Празничен пълнен заекПразничен пълнен заек
Когато оризът стане стъклен цвят, махнете от котлона. Почистете, измийте и подсушете заека. Намажете го обилно с масло....
Пълнен заек с кайма и оризПълнен заек с кайма и ориз
4
Към тях добавете изчистения ориз и бъркайте докато стане с цвят стъкло. Подправете с подправки на вкус и разбъркайте. Свалете от котлона....
Пълнен заек с ориз и зеленийки в гювечПълнен заек с ориз и зеленийки в гювеч
Съвършена рецепта за пълнен заек, мек и сочен отвътре, а отвън с хрупкава коричка....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
53
40
32
22
10
Дай твоята оценка: