Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рула от пилешко месоФилето се нарязва на 4 големи и 4 малки парчета.
В средата на големите парчета филе се слага по парче масло, покрива се с малките парчета и се...
Суфле с пилешко месо
Сваряваме месото до омекване, след което го смиламе. Към него прибавяме добре разбитият жълтък с млякото, малко масло и счукания сухар.
Разбиваме...
Пилешко месо в буркани
Така консервирано, пилешкото месо в буркани е перфектно както за директна консумация след отваряне на буркана, така и за ястия с пилешко, примерно...
Пилешко месо по арабски
Разбъркват се добре и в тази марината се поставят парчетата пилешко месо. Съдът се поставя за 2 часа в хладилник....
Омлет с пилешко месо
Към тях се прибавя нарязаното на ситни парченца сварено пилешко месо, сиренето, нарязаната на ситно чушка и червeният пипер....
Пай с пилешко месо
Нарязваме филето на кубчета и го запържваме в олиото в дълбок тиган.
Прибавяме черния пипер, солта, намачкания чесън и нарязания на ситно лук,...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: