Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Страхотен Козунак

Страхотен Козунак

Прегледай всички 33 подбрани съвети относно страхотен козунак в Gotvach.bg.
Козунак на конциКозунак на конциСложете козунака да се пече в умерено загряна фурна до готовност. Козунакът на конци е много вкусен....
Козунак по селскиКозунак по селски
1
Всички продукти, с които ще правите козунака по селски трябва да са много пресни, за да се получи наистина добър козунак....
Козунак за диабетициКозунак за диабетици
Поставете сплетения козунак в тава или форма, предварително намазани с масло и оставете пак да втасат....
Великденски козунак с боровинкиВеликденски козунак с боровинки
За замесването на козунак е важно да знаем, че всички продукти, участващи в замесването на козунака трябва да са с температура –36- 37 градуса....
Цитрусов козунак с боровинкиЦитрусов козунак с боровинки
Изпечете козунака в умерена фурна за около час и рецептата за козунак е изпълена. Цитрусовият козунак с боровинки ухае невероятно!...
Празничен козунак с локумПразничен козунак с локум
Оплетете 4 бр. от фитилите и оформете козунака. По същия начин направете и другия козунак....
Козунак в хлебопекарната РазкошКозунак в хлебопекарната Разкош
26
Пече се на програмата за козунак (3 ч. и 17 мин), грамаж 750, изпичане H. Който няма програма Козунак, да пече на Сладък хляб....
Козунак с крем карамелКозунак с крем карамел
5
Наредете отгоре филии козунак с дебелина около 1 см - до средата на височината на тавичката....
Козунак с едно яйцеКозунак с едно яйце
Добре е тавичката да е покрита, но да има пространство козунака да бухва и да не прилепва за кърпата....
Лесен Козунак с КвасЛесен Козунак с Квас
Оставя се козунакът за още поне 4-5 часа и когато удвои обема си, е готов за печене. Преди печене се намазва с яйце и поръсва със захар....
Сполучлив козунак с квасСполучлив козунак с квас
Сполучливия козунак с квас е готов....
Замесен козунак в хлебопекарнаЗамесен козунак в хлебопекарна
Замесеният козунак в хлебопекарна е готов....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: