Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Страхотен Козунак

Страхотен Козунак

Прегледай всички 33 подбрани съвети относно страхотен козунак в Gotvach.bg.
Козунак с локумКозунак с локумВсеки козунак оформете, като разделите тестото на две равни части. Разстелете всяка част с намаслени ръце на кора....
Козунак в хлебопекарнаКозунак в хлебопекарна
В купа се слага малко брашно, половината захар, маята и половината прясно мляко, оставя се да втаса. Към сместа се прибавят останалите продукти...
Козунак с бадемиКозунак с бадеми
Козунакът го слагаме в предварително намазана с маргарин форма и го оставяме да втаса втори път....
Козунак с олиоКозунак с олио
3
Бухналите козунаци намазваме с разбито яйце и поръсваме със захар. Поставяме ги в студена фурна и включваме на 120 градуса....
Козунак с канелаКозунак с канела
Маята се смесва с малко затоплено мляко, малко захар и 2 супени лъжици брашно и се оставя на топло да шупне. В пресятото брашно се прави кладенче...
Козунак с лимонадаКозунак с лимонада
Продуктите за кваса се смесват добре и се оставят на топло за половин час. В пресятото брашно се прави кладенче и се слага квасът, олиото, киселото...
Козунак с плънкаКозунак с плънка
2
Втасалото тесто се разделя на 6 еднакви топки, от които се оформят 6 фитила за получаването на 2 козунака....
Козунак от хладилникКозунак от хладилник
Този път ви предлагам да намалите напрежението от предстоящите празници, като използвате една малка хитринка и замесите тестото за козунак от предната...
Козунак за диабетициКозунак за диабетици
Поставете сплетения козунак в тава или форма, предварително намазани с масло и оставете пак да втасат....
Козунак по рускиКозунак по руски
Руският козунак се оставя да втаса повторно....
Козунак на конциКозунак на конци
8
Сложете козунака да се пече в умерено загряна фурна до готовност. Козунакът на конци е много вкусен....
Козунак за ВеликденКозунак за Великден
2
След около 40 мин намазах втасалит козунак с белтък, поръсих със захар, бадеми и по малко от коричките....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: