Gotvach.bg»Избрани Колекции»Страхотна Доматена Чорба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Страхотна Доматена Чорба

Страхотна Доматена Чорба

Прегледай всички 36 подбрани съвети за страхотна доматена чорба в Gotvach.bg.
Доматена супаДоматена супаЗапържва се нарязания лук и се подправя с бульона. Добавят се нарязаните домати и царевицата и салцата. Супата се затопля , не се вари. Подправя...
Традиционна доматена супаТрадиционна доматена супа
2
Поднесете традиционната доматена супа с натрошено сирене и щипка прясно нарязан босилек. Да ви е сладко!...
Тиквено-доматена супаТиквено-доматена супа
Сервирайте доматената супа гореща, поръсена с прясно накълцан магданоз. Тиквено-доматената супа е готова....
Доматена тосканска супаДоматена тосканска супа
Доматената тосканска супа е готова....
Бърза доматена супаБърза доматена супа
Измитите и нарязани на парченца домати се заливат с бульона. Варим до пълното им омекване, след което се пресоват. Успоредно от маслото и брашното...
Постна доматена супаПостна доматена супа
Поръсете доматената супа с магданоз и сервирайте....
Пикантна Доматена СупаПикантна Доматена Супа
1
Включете фурната да се нагрява. Сложете нарязаните на половинки домати в тавичка върху хартия за печене, като ги наръсите с малко зехтин и ги запечете...
Лятна доматена супаЛятна доматена супа
Загрейте зехтина в дълбок тиган. Прибавете лука и моркова и гответе на средна температура, като разбърквате от време на време за около 3-4 минути...
Гъста доматена супаГъста доматена супа
1
Накрая овкусете гъстата доматена супа с черен пи­пер и сол. Поднесете супата със ситно скълцан магданоз и капки сметаната....
Свежа доматена супаСвежа доматена супа
Поръсете с магданоз и сервирайте тази много лека и прятна доматена супичка....
Доматена крем супаДоматена крем супа
Доматите се кипват с водата, добавят се нарязаните зеленчуци и оризът, солта. Вари се 20 мин. Добавят се фидето и разбитите яйце с кисело мляко...
Доматена супа МагребДоматена супа Магреб
Нарязваме на ситно лука и го запържваме в дълбок тиган със зехтин и към него добавяме джинджифил, канела и кимиона. Пържим го до готовност, но не...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: