Как се Правят Сарми с Пресни Лозови Листа

Открий всички 45 подбрани съвети относно как се правят сарми с пресни лозови листа в Готвач.бг.
Лозови сарми с киноаЛозови сарми с киноа
водата се изпари и се добавя босилека, като се разбърка добре. Лозовите листа се попарват, за да омекнат и се свиват малки сармички. Редят се в...
Лозови сарми с лещаЛозови сарми с леща
която сте покрили с нарязания на кръгчета картоф. Покривате отгоре с лозови листа и затискате с чиния. Прибавяте толкова вода, че да достигне до ръба на чинията. Варите сармите на тих огън....
Агнешка супа с лозови листаАгнешка супа с лозови листа
, слагаме лозовите листа, ситно нарязани. Ври на тих огън половин час и прибавяме магданоза, копъра и джоджен. Подправяме с яйцата, разбити в киселото мляко....
Козе сирене в лозови листаКозе сирене в лозови листа
1
Залейте лозовите листа с вряла вода, за да омекнат за няколко минути. Извадете ги и попийте излишната влага. Смесете черния пипер и ригана и...
Задушена яребица с лозови листаЗадушена яребица с лозови листа
парчета сланина, завиват се с лозови листа и се връзват. Така приготвени, яребиците се задушават на тих огън, покрити с капак. Като се...
Сарми със зелеви листаСарми със зелеви листа
отстранява от огъня, за да изстине. В голяма тенджера във вряща и подсолена вода се бланшират зелевите листа за 3 мин. Отцеждат се добре и се...
Замразени лозови листа във фризерЗамразени лозови листа във фризер
-добре е да се съберат пресни пролетни лозови листа и да се запазят такива за времето, когато няма да ги има. Лозовите листа може да се запазват в...
Пилешки воденички с лозови листаПилешки воденички с лозови листа
воденичките, задушаваме още малко и слагаме към ястието червения пипер и подправките. Попарваме и нарязваме лозовите листа и ги прибавяме към ястието...
Сарми от липови листаСарми от липови листа
1
. Сваляте от огъня. Когато смета поизстине, свивате сармички в липовите листа. Нареждате ги в тенджера и наливате вода, колкото да ги покрие...

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: