Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Правят Лозови Сърми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Правят Лозови Сърми

Как се Правят Лозови Сърми

Прегледай всички 36 кулинарни идеи за как се правят лозови сърми в Gotvach.bg.
Лозови сърми със стафиди и гъбиЛозови сърми със стафиди и гъбиМоже да се сервира с кисело мляко, сос снежанка и лимонче....
Рибни сърми в лападРибни сърми в лапад
От сместа се взима по малко и се увива в листата лапад. Завръзват се и се затрупват с жар....
Тракийски сърмиТракийски сърми
2
При изваждане се поръсват с вода и се покриват с капак или кърпа за да се задушат....
Разпилени постни сърмиРазпилени постни сърми
Слагаме мазнината в тенджера и запържваме гъбите, след това прибавяме зелето, докато се задуши....
Консервиране на лозови листаКонсервиране на лозови листа
Разтворът се прави от 4 супени лъжици сол на 1 литър вода....
Зелеви сърми с кълцано свинско месо и празЗелеви сърми с кълцано свинско месо и праз
2
Зелеви сърми с кълцано свинско месо и праз за всеки специален коледен празник :)...
Пълнени сухи чушки и сърми в глинен съдПълнени сухи чушки и сърми в глинен съд
1
Сложих сухите чушки в гореща вода, да се отпуснат и да може да се напълнят хубаво....
Зелеви сърми със стафидиЗелеви сърми със стафиди
Листата се пълнят с ориза и се редят в тава. Добавят се още 3 ч.ч. вода и зелевите сарми се пекат, докато остане съвсем малко вода....
Лозови листа за разширени вениЛозови листа за разширени вени
Процедурата по лечението на разширените вени с лозови листа се повтаря 3-4 пъти преди краката да се подсушат....
Плънки за постни лозови сармиПлънки за постни лозови сарми
Ако ви се струва прекалено малко, можете да добавите още – зависи колко лозови листа ще пълните....
Лозови сармиЛозови сарми
4
С тази смес се правят сармите, като с предварително попарените лозови листа се завиват сърмите....
Лозови сармичкиЛозови сармички
1
Попарете лозовите листа с вряла вода. В отделна тенджерка запържете ситно нарязания лук, добавете каймата, ориза и подправките....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: