Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мусака от кисело зелеНакълцайте зелето и го задушете до омекване в мазнината заедно с малко зелев сок. Отделно сварете ориза в 1 и 1/2 ч.ч. подсолена вода. Сварения ориз...
Фазан с кисело зелеПрибавят се киселото зеле, бульонът и виното. Сместа бавно се задушава, докато виното се поизпари....
1
Кисело зеле по родопскиПоставяме в 20 гр. сгорещена мас ситно нарязаното кисело зеле, посоляваме леко, наливаме вода и задушаваме почти до омекване....
11
Каша с кисело зеле
Ситно нарязаното кисело зеле и чесънът се задушават в мазнината, докато зелето омекне изцяло....
Кренвирши с кисело зеле
Ситно нарязания лук се задушава до гъсто пюре, прибавят се нарязаното зеле, настърганата ябълка, семенцата от горчица и зрънцата черен пипер, завързани...
Кисело зеле по германски
Почистваме зелето и го наситняваме. Трябва да се получат нещо много фини и дълги лентички. Те се слагат в много голям, добре почистен съд и се поръсват...
Кисело зеле с булгур
Измиваме и изстискваме зелето.
Режем го на парчета и оставяме да се свари с булгура в отцедения зелев сок.
В сгорещеното олио слагаме червения...
Кисело зеле по рускиСкълцаното зеле наредете много добре в буркани. Между пластовете зеле редете настъргани ябълки, цвекло, целина и боровинки.
Притиснете много добре...
1
Кисело зеле по полски
Нарежете почистените зелки, като не махате кочана.
Измитите ябълки и моркови настържете на ренде. Смесете ги, като добавите сол, копър в подходящ...
Кисело зеле с картофиВ половината от мазнината задушавате до омекване ситно нарязаните лук и кисело зеле....
1
Петел с кисело зеле
Петелът се измива и нарязва на едри парчета, които се сваряват в леко подсолена вода. Зелето се нарязва и се задушава в олиото. Добавят се чушките...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: