Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Готвено с Кисело Зеле

Готвено с Кисело Зеле

Открий всички 47 подбрани съвети за готвено с кисело зеле в Gotvach.bg.
Кисело зеле с беконКисело зеле с беконЗелето се нарязва. Добавят се нарязан бекон, червен пипер, олио и малко вода . Вари се в тенджера под налягане....
Кисело зеле с оризКисело зеле с ориз
4
Бележки: -Ако зелето е много кисело или солено, първо се измива и отцежда добре или се слага за малко в гореща вода и след това се отцежда; -...
Наденички върху кисело зелеНаденички върху кисело зеле
4
Нарежете зелката на тънки ивички. Лука нарежете на ситно и го запържете. Към него добавете зелето и разбъркайте. След като се позапържи, добавете...
Капама с кисело зелеКапама с кисело зеле
Капамата с кисело зеле е готова....
Зелник с кисело зелеЗелник с кисело зеле
Зелникът с кисело зеле е готов....
Кисело зеле в бурканиКисело зеле в буркани
След 4-5 дни киселото зеле трябва да е годно за консумация. Киселото зеле в буркани....
Кисело зеле без претаканеКисело зеле без претакане
4
След 25 дни без преди това да сте отваряли капака, киселото зеле вече е готово за консумация. Киселото зеле без претакане е много сполучливо....
Осмянка с кисело зелеОсмянка с кисело зеле
В същата мазнина запържете за малко и киселото зеле. Прибавете червения пипер и черен пипер на вкус....
Кисело зеле с каймаКисело зеле с кайма
Нарежете на ивици зелето и го сложете в тава, поръсете го с червен пипер. Задушете лука в малко олио, добавете каймата и нарязания морков. Налейте...
Кокошка с кисело зелеКокошка с кисело зеле
В олиото запържете нарязания лук и добавете измития ориз. Запържете, докато стане стъклен, поръсете с подправките и долейте 1 ч.ч. вода. Варете, докато...
Трахана с кисело зелеТрахана с кисело зеле
Поръсете с червен пипер, разбъркайте и залейте киселото зеле и траханата. Посолете и оставете още 5-6 минути на котлона....
Пилешко с кисело зелеПилешко с кисело зеле
След малко се добавя нарязаното кисело зеле, овкусява се с всички подправки и се разбърква....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: