Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Свинска Капама
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Капама в тикваЗатваря се с капака пълнената тиква и се увива плътно с фолио.
Капамата в тиква се пече около 100 - 120 минути на 200 градуса....
Капама в гювечНавитите вече сарми се поръсват с червен пипер.
Върху тях се нареждат предварително овкусените свински пържоли, после пилешките пържолки....
3
Капама в гърне
Залейте ги с виното и изпечете капамата в затоплена фурна до сготвяне на всички продукти.
Сервирайте капамата в гърне, докато е още топла....
Как се готви свинско бонфиле
Свинско бонфиле на скара
Ако готвите свинското бонфиле на скара, то, първо, измийте и подсушете месото. След това го подправете....
Пловдивска капама с телешко
Похлупваме пръстеният съд плътно с капак.
Слагаме ястието да се пече за 2 часа в умерена фурна....
Капама с лозови листаНарежете месото на малки парченца, прибавете половината масло и 1 кафена чашка топла вода и го задушете.
Нарязаните на ивички листа посолете и...
1
Пилешка капама с гъбиОтстраняваме скилидките чесън и клончето от чубрица и поднасяме капамата топла....
3
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: