Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лек Сладкиш

Лек Сладкиш

Открий всички 44 избрани предложения относно лек сладкиш в Gotvach.bg.
Тиквен сладкишТиквен сладкишГотовия тиквен сладкиш поръсете с пудра захар, след като изстине леко. Тиквеният сладкиш е готов....
Бял сладкишБял сладкиш
Готовият сладкиш се оставя за два часа в хладилник. Белият сладкиш е готов....
Сладкиш ГатоСладкиш Гато
1
Разбийте маслото с пудрата захар и постепенно добавете яйцата. Прибавете пресятото със сода брашно и замесете тестото. Разделете го на 2 части...
Сладкиш СюрпризСладкиш Сюрприз
2
Отделяме белтъците от жълтъците. След това към млякото прибавяме содата, разбъркваме и оставяме да шупне. Разбиваме жълтъците много добре с миксера...
Сладкиш РондиниСладкиш Рондини
Оставяме сиропирания сладкиш да престои, за да се напои добре. Сладкишът Рондини е много сполучлив....
Барни сладкишБарни сладкиш
Печете обикновения сладкиш в добре загрята фурна на 180°C за 25 минути....
Сладкиш БаунтиСладкиш Баунти
1
След като шоколадовата глазура изстине, я изсипваме върху кокосовия крем, като си оставяме малко за украса на кокосовия сладкиш....
Влажен сладкишВлажен сладкиш
Сиропираният сладкиш се оставя докато се напои хубаво, след което е готов за сервиране. Влажният сладкиш е чуден!...
Следвеликденски сладкишСледвеликденски сладкиш
Вземаме изсъхналия козунак и го нарязваме на кубчета. Готовите курабии начупваме или нарязваме на две. Поставяме в млякото за около 30 минути. През...
Баварски сладкишБаварски сладкиш
Поръсвам готовия сладкиш с пудра захар и декорирам с "пияни вишни"....
Улмски сладкишУлмски сладкиш
Яйцата и захарта се разбиват на много слаб котлон, дори на ръбчето на котлона, докато удвоят обема си. След това се оттеглят от котлона. Прибавят...
Оранжев сладкишОранжев сладкиш
Глазурата се изсипва върху изстиналия сладкиш и се заглажда с нож....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: