Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кебап със заекЗаешкото месо се оставя да кисне в студена вода 2 денонощия. Почистват се ципите и лойта и се нарязва на парчета като за кебап.
Сварява се....
Заек в гювече
Всичко се реди в гювечето: ред заек, покриваме равномерно с лук и чесън, 3-4 парчета от гъбите и бекон и повтаряме, докато продуктите свършат, като...
Заек по креолски
Измиваме добре заека и го накисваме в студена вода с 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 6 часа.
След това го отцеждаме, нарязваме на порции...
Заек по тракийски
Нарязва се заешкото месо на по-едри парчета. Тиквичките и патладжанът се обелват и нарязват на едри кубчета....
Цял печен заек
От отделилия се сос направих и ориз с гъби за допълнителна гарнитура на целия печен заек.
Стана вкусно!...
Яхния от заек
Извадете заешкото от маринатата и го посолете и поръсете с черен пипер. Запържете заешкото в масло заедно с нарязания лук....
Заек с ябълки
Подготвеният за термична обработка заек се накисва в маринатата, приготвена от оцет, сол, розмарин, черен пипер, мащерка и вода, за 1 час....
Заек със сливи
Парчетата заешко месо заливаме със смес от червено вино, оцет, дафинови листа и мащерка....
Заек с мляко
Нарежете заека на парчета. В свареното и изстинало мляко сложете нарязания лук, счукания чесън, карамфила, дафинови лист, нарязания магданоз, черен...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 8
50
45
32
21
10
Дай твоята оценка: